Saanen esitellä juuri Sunset Valleyhyn saapuneen Daniela Edingtonin. Tämän Flirttailevan ruokavirtuoosin elämänhaaveena on tulla kuuluisaksi viiden tähden kokiksi ja hänen toiveissaan olisi myös löytää elämänsä mies ja saada lapsia. Daniela muutti omilleen, koska hänellä on huonot suhteet vanhempiinsa, koska he kohtelivat häntä erittäin huonosti. Hänen vanhempansa ovat alkoholisteja ja he eivät ole koskaan välittäneet Danielasta, mutta Daniela pysyi ja tulee pysymään aina erossa alkoholista, koska ei halua tulla samanlaiseksi.

 Vähillä säästöillään Daniela osti itselleen suuren tontin josta oli mahtavat näkymät merelle. Tontti maksoi niin paljon, ettei rahaa jäänyt juurikaan talon rakentamiseen. 

Tuollaisen talon hän kuitenkin väsäsi. Harmi ettei varaa ollut edes keittiön rakentamiseen, sillä sitä Daniela erityisesti tällä hetkellä tarvitsisi, toteuttaakseen haaveensa viiden tähden kokkina.

Päivän lehdessä oli työpaikkailmoitus kaupungin keskustassa olevasta herkkukulma kahvilasta; Daniela otti ilmoituksen mukaan ja näytti siinä olevaa osoitetta (Marmorikatu 30) taksikuskille. Hän sai kuin saikin työpaikain keittiöapulaisena, ja tulisi tienaamaan mahtavat 25$ tunnissa, Nyt hän olisi askeleen lähempänä unelmaansa. Kahvilan ulkopuolella Daniela jäi juttelemaan Zelda Mae nimiselle nuorelle naiselle, joka oli myös erittäin kiinnostunut ruoanlaitosta. Zelda ehdotti että hän näyttäisi hieman kaupunkia ja kertoisi sen historiasta Danielalle, ja he aloittivatkin tutustumalla Kaupungintalon historiaan.

Pitkän kaupungissa kiertelyn jälkeen, Daniela oli aivan poikki ja päätti rentoutua Pikku piraijan uimalassa, ottamalla aurinkoa..pitäähän se ihana rusketuskin saada! Hetken kuluttua Daniela näki edessään jotakin ja mietti: näenkö minä näkyjä vai onko tämä totta?!

Daniela oli huomannut tämän komistuksen uima-altaan vieressä näyttelemässä lihaksiaan. Hän tajusi tilaisuutensa tulleen ja nousi tuolistaan ja käveli miehen luokse.

Rohkeana Daniela alkoi sepittämään omiaan, mutta pian mies keskeyttti hänet: "sori mut tunnetaanks me?" hän sanoi ja katsoi Danielaa hieman kummastuneena. " Sori mä luulin sua uimavahdiks ja aattelin kysyä että saako tuossa altaassa käyttää kellukkeita...?" Pian Daniela tajusi mitä oli sanonut ja punastui. "Etsä tarvii kellukkeita ku mä voin opettaa sut uimaan" Mies sanoi ja hymyili. Daniela Naurahti " mä oon muutes Daniela Edington." Hän sanoi " Mikael Vaapala, saanks mä sun puhelinnumeron?" mies kysyi. He vaihtoivat puhelinnumeroita ja koko loppupäivä meni heidän jutellessa niitä näitä, ja pian olikin jo ilta.

Kello oli jo vaikka mitä ja kaikki olivat lähteneet jo kotiin, paitsi Daniela ja Mikael. Heillä oli ollut todella mukavaa, mutta Daniela kuitenkin kieltäytyi kohteliaasti Mikaelin yökyläily pyynnöstä ja sanoi olevansa väsynyt ja lähti ripeästi kotiin. He sopivat kuitenkin tapaavansa jonakin päivänä uudestaan.

Daniela heräsi usein yöllä vähän väliä kolahduksiin jotka kuuluivat ulkoa, hän kuitenkin uskotteli itselleen että se on vain tuuli...

 Parin päivän kuluttua Daniela päätti käydä Mikaelin luona. Seistessään talon edessä hänellä oli sama tunne kuin uima-altaalla muutama päivä sitten.... Nyt tai ei koskaan! Hän soitti ovikelloa ja pian Mikael tuli avaamaan oven ja päästi Danielan sisään.

He halailivat ja syleilivät monta tuntia, mutta sitten Danielan oli lähdettävä töihin, hänellä olisi ensimmäinen työpäivä ja en usko että Daniela tekisi pomoon hyvää vaikutusta myöhästymällä heti ensimmäisenä työpäivänä.

Daniela oli juuri avaamassa ulko-oven mutta Mikael otti hänestä kiinni ja sanoi "Daniela, mä lähen nyt viikoks työmatkal ja haluisi tehä enne sitä yhe jutun" hän otti hellästi Danielan kasvoista kiinni ja suuteli tätä. "Ei pomoa varmaan haittaa jos myöhästyn hieman, minullahan on hyvä syy siihen..polkupyrästäni irtosi ketjut!" Daniela sanoi ja hymyili.

Ei mennyt aikaakaan kun päästiin jo tälläisiin tunnelmiin.

Daniela ehti juuri ja juuri töihin ennenkuin työpäivä päättyisi, mutta onneksi pomo oli sen verran tyhmä että uskoi "pyörästä irtosi ketjut" selityksen....tai voisihan niin käydäkkin, mutta ei Daniela edes omista pyörää :D

Pari päivän kuluttua Daniela alkoi voimaan erittäin huonosti: voimakas päänsärky ja oksentelu vaivasivat häntä. Hän jätti jälkensä miltei kaikkiin vessoihin, seuraavilla olikin varmasti mukavaa mennä sellaiseen vessaan, jossa oli oksennusta vähän joka puolella...

 Danielan ruokahalukin oli noussut pilviin: hän söi tuplasti enemmän ruokaa kuin ennen.

Parin viikon kuluttua kaikki kuitenkin selvisi: Daniela oli raskaana. Häntä mietitytti mitä Mikael sanoisi tästä, jättäisikö hän Danielan juuri nyt yksin kun häntä tarvittaisiin? Daniela yritti unohtaa pahat ajatukset ja miettiä sen sijaan hyviä ajatuksia, sitä paitsi Mikael oli työmatkoilla niin Danielalla oli aikaa miettiä miten kertoisi tästä.

Kun Daniela oli kävelemässä puistoon hän huomasi Mikaelin soittamassa kitaraa kuntosalin vieressä, eikö hänen pitänyt olla työmatkoilla!?!?!?!?!? Daniela kuunteli hetken Mikaelin soittoa, hän osasi erittäin hyvin soittaa, mutta Daniela oli kuitenkin raivon vallassa: hän olisi voinut vaikka ottaa pyssyn ja ampua Mikaelin kuoliaaksi....tai no ei ehkä nyt ihan :DD

Hetken kuluttua Daniela käveli Mikaelin taakse "Olis tääki pitänyt arvata, tälläsiikö ne sun työmatkat on?!" hän huusi. Mikael kääntyi ja katsoi Danielaa pelästyneenä "A-a-anna mun selittää" Hän sanoi. "Mua ei kuule sun selitykset kiinnosta oot tollane huijaaja ja haluut must vaa eroo, kuule jos sua ei kiinnosta mun seura ni sano vaa suoraa!" Daniela sanoi, läppäisi Mikaelia poskelle ja lähti ripeästi paikalta.

Daniela meni hyvän ystävänsä, Zeldan, (jonka näitte osan alussa) luokse. Zelda oli erittäin iloinen kuullessaan Danielan olevan raskaana. "Sit täält mahast putkahtaa ulos tämän kokoinen pikku vauva..." Daniela Selitteli Zeldalle, ja esitti, että kaikki muka olisi kunnossa.

Kun Daniela palasi kotiin, hänen talon edessä odotti yllätys: Mikael soittamassa kitaraa! Romanttista :)

Kun Mikael oli soittanut biisin loppuun hän otti Danielaa kädestä kiinni ja sanoi " Daniela, mä rakastan sua ja mun piti alun perin mennä sinne työmatkalle, mutta sitten se peruttiin, ja aattelin yllättää sut tällee, mut sit kaikki ei mennykkää mite suunnittelin kun näit mut siel ulkona, olin just sillon harjottelemas kitaran soittoa...Anna anteeks." Daniela katsoi Mikaelia.... kyllä hän puhuu totta.

"Mä rakastan sua Mikael, mut mun pitäis kertoo sulle yks juttu" Daniela sanoi. " mitä, kerro?" Mikael oli ihmeissään miksi Daniela näytti niin pelokkaalta. "jos lupaat ettet jätä mua jos kerron" Daniela sanoi. Mikael katsoi Danielaa kummissaan ja sanoi "lupaan" Daniela purskahti itkuun "mä oon raskaana" Mikael halasi itkevää Danielaa " eikö sen pitäisi olla iloinen asia?" Daniela selitti Mikaelille että pelkäsi että tämä olisi jättänyt hänet, mutta Mikael oli erittäin innoissaan tulevasta pienokaisesta ja he päättivätkin että olisi parempi muuttaa yhteen ennenkuin pikkuinen syntyisi.

Kun Mikael muutti Danielan luokse hän toi mukavasti rahaa ja taloa pystyttiin laajentamaan - rakennettiin olohuone ja lastenhuone.

Mikael odotti innolla tulevaa lasta; hän oli koko ajan puhumassa Danielan mahalle.

Kesken lättyjen syömisen Daniela tunsi mahassaan kovaa kipua. Hän alkoi kiljumaan niin kovaa kuin pystyi ja Mikaelin hetken ihmeteltyään Danielan kiljumista hän sai älynväläyksen " Lapsi taitaa syntyä, pitäisi varmaan soittaa taksi" Mikael otti kännykän esiin ja soitti taksin joka vei heidät sairaalaan.

Mahasta putkahti ulos tyttönen, joka sai nimekseen Samantha. Samantha on luonteeltaan taiteellinen ja ulkoilmasim, sekä hänen huoneen väriksi päätettiin vihreä.

Nyt kun Danielasta oli tullut äiti, hänen pitäisi näyttääkkin siltä. Hän kävi leikkauttamassa ja värjäämässä hiuksensa, ja oli erittäin tyytyväinen lopputulokseen!

Mikaelkin piti Danielan uusista hiuksista erittäin paljon ja saatuaan Samanthan nukkumaan, he vetäytyivät omaan rauhaansa.

Daniela oli alkanut taas voimaan pahoin, tehtyään raskaustestin joka näytti positiivista, hän sai varmuuden odottavansa toista lasta. Ihanaa!

Kun Mikael palasi kotiin Samanthan kanssa, Daniela seisoi vessan oven edessä. "Mä oon raskaana" Hän sanoi. "Sepä mukavaa!" Mikael vastasi... hän taitaa todellakin pitää lapsista erittäin paljon =)

Mikael vei Samanthan nukkumaan ja palasi eteiseen. Hän polvistui Danielan eteen ja kosi rakastaan. Daniela oli yllättynyt, hän ei olisi odottanut mitään tälläistä, mutta oli kuitenkin niin innoissaan. Mikael työnsi sormuksen Danielan sormeen " se se on kaunis!" Daniela sanoi ja suuteli Mikaelia

Pihalle kaivattiin jotain piristystä, joten sinne päättettiin tehdä puutarha. 

 Daniela oli osallistunut ruokakilpailuun ja hänen piti tehdä itse valmistama ateria sinne. Hän päätti tehdä kummaa karbonaraa (vai mitä tuo onkaan?) ja voitti ykköspalkinnon, vaikka ei edes tehnyt parastaan...tai ainakin niin hän kavereilleen väitti :D hän sai jopa rahapalkinnon!

 

Siihen päättyi ensimmäinen osa ja olisi mukavaa jos jättäisitte kommenttia! =)